ceturtdiena, 2009. gada 26. novembris

Norvegija 4

10.sept
te sakas rudens. Vakar bij liels vejs, ka likas, ka maju aizputis prom :^ list lietus.
Vakar pirmo dienu stradaju ofisa. Saja ciemata (un skiet ta ir katra ciemata) ir tada ka dome vai kkas tads. Majas pagraba ir jauniesu klubs (kur 2reiz nedelas vakaros nak vietejie jauniesi izklaideties), augseja stava-4taja, dazas dienas stradaju es. Vispar pirmaja diena neredzeju nevienu maju augstaku par 2stavu. Uz darbu vakar braucu ar riteni ^^ likas bus forsi, bet nezkapec ir gruti mities. bet vienalga ir forsa sajuta, ka vari piebraukt pie veikala (1 no 2iem ), drosi tur atstat un tad doties majup, kas nav talu-pari tiltam un driz majas (5min). Visi krustojumi viniem ir aplis, ta ka nekadu luksaforu un viss notiek. Piem. tilts, kas ved uz manam majam, ir 1 joslas platuma, bet tilta vidusdala ir paplasinajums, ta ka masina redzot pretimbraucosu auto, piestaj paplasinajuma vieta un vinjas apmainas.
Vinu cenas vel isti neesmu iebraukusi, bet skjiet, ka nav extra dargak ka LV. Aptuveni rekinot ir japarcel viens komats uz prieksu, t.i. sokolade maksa 15NOK, tas varetu but 1,5LVL. Pec nostastiem un redzertas vinu 9.klases matematikas gramatas, vini tikai 9.klase macas par dalam 1/4, to saskaitisanu un ta..
Viniem ir menesis Mars, tapat ka planeta Mars
Pirms dazam dienam satikam dazus francuzus, kas stastija, kaa 3reizes nokavejusi lidmasinu un viesnica vajadzejis maksat par dusu. Blakus ciemata/pilseta? dzivo meitene no Vacijas un puisis no Francijas. Kkad driz dosimies kopa ar vacu meiteni macities norvegu valodu, bet valoda nav viegla, vismaz man ta liekas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru