otrdiena, 2018. gada 1. maijs

diena 3, 4


3 diena, Falmutā 1,5ā
No rīta gāju pārtikas medībās. Veikalā groziņus neredzēju, tikai ratus, kuros bija jāmet nezināma daudzuma monēta, tad nu ņēmu, cik varēju rokās paņemt. Uz pusdienām būs jāiet vēlreiz.

Veikalā tikai baltmaizes ;( labi, ka Rīgas lidostā nopirku Lāču maizi kā ciema kukuli mājas biedriem un tā kā viņi to neēda, priecājos, ka vismaz pirmajās Falmutas dienās tikšu pie īstas maizes.
Beidzot ieraudzīju vienu mājas biedreni (otra laikam nemaz nav, jo baigi klusaa :D). (Iepriekšējā īrniece, teica, ka abas meitenes studējot Fine Art.) Jautāju, kur nopirkt gultas pārvalku, jo internetā atradu, ka tikai stundas gājiena attālumā (vienā virzienā) ir kkāds lielveikals. Viņa un biedrs minēja kādu veikalu centrā, tad nu pēc brokastīm gāju to meklēt. Veikalu atradu, bet pārvalku ne. Nobriedu jau garai pastaigai, lai gan ārā bija vējš un smidzināja. Pēc kādas pusstundas (pusceļā starp manu un blakus pilsētu) bija Sainsbury, tad nu iegāju tajā un atradu ko vajag :) lai gan vajadzīgais bija rokā, tam tuvumā bij Lidl, tad nu iečekoju arī to un devos mājās. 
Gribēju vārīt kartupeļus, bet ieraudzīju, ka vienā katliņā stāv nesen vārīti rīsi, bet otrs ir tāds, kurā labāk kartupeļus nevārīt. Sapratu, ka būs daudz vieglāk, ja man tomēr būs pašai savs katliņš.

4 diena
Apkārtnes iepazīšanas nolūkos aizgāju līdz skolai, kurā rītdien jātiekas un jūrai.
šodien uzzināju, ka 4tā mājas iemītniece gandrīz vispār neparādoties, jo vai nu strādā vai dzīvo citur. Katrs sēž savā istabā un kko dara 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru