svētdiena, 2018. gada 21. janvāris

jauns sākums - Erasmus+ studijas, diena 1

Pēc vairāku gadu klusēšanas, blogs atsāk dzīvot jeb pieprasījums rada piedāvājumu jeb vairākiem interesē, kā man iet citā valstī (Lielbritānijā), pilsētā Falmunta un mācoties Erasmusā. Pagaidām domāju, ka šis ir piemērotākais info sniegšanas veids. Kad būs, ko teikt, vakarā ierakstīšu. gan jau arī pašai pēc laika būs interesanti palasīt, kā tas viss notika.
1. diena
Rīga-Londona
No Stanstedes lidostas uz Londonu nolemju nokļūt ar vilcienu (17GBP), jo mācos no iepriekšējās reizes, kad terravision.eu iegādātā biļete neaizved tik tālu kā pirkts + atpakaļ braucot autobuss nopirktajā pieturā nav vispār un pēc tam vēl sastrēgumi. Vilciens labs, aizved līdz London Liverpool Street, no tā ar metro uz London Paddington - no kurienes (izdomāju, ka nākamajā dienā) būs vilciens uz galamērķi - Falmuntu. Pēcpusdienā esmu viesnīcā un dodos uz Tate Modern, jo gribu vēl iespēt redzēt Modiljani izstādi. Esmu uz pēdējām 2 stundām, izstādi redzu, bet visu audiogaidu noklausīties nepaspēju, jo bija interesanti lasīt tekstus uz sienām.
Ar metro atgriežos viesnīcas rajonā un beidzot dodos paēst. Ieeju kkādā malaiziešu restorā, kur diezgan daudz šķiet vietējo. Pasūtīju, manuprāt neasu zivi ar rīsiem, bet tad sieviete atnes zivi, kurai pāri kkāda burkānu mērce un asie pipariņi un saka, ka būs ļoti spicy un noliek ūdens glāzi. Saprotu, ka esmu iebraukusi auzās. Par laimi asā mērce nav sasūkusies zivī, tā kā izvairoties no mērces, zivi apēdu.
Atgriežos viesnīcā un nestrādā duša. Ar oriģinālām metodēm matus izmazgāju izlietnē. Viesnīcā superplānas sienas, bet tad aizmiegu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru